Vendégkönyv

Home  >>  Vendégkönyv

Kérjük mondja el véleményét! Nem csak nekünk fontos, hanem jövőbeli pácienseinknek is.

*** jelenleg a közvetlen visszajelzések kikapcsolva a spam áradat miatt, kérjük levélben mondja el tapasztalatait és kihelyezzük a oldalunkra. ***

37 hozzászólás so far:

 1. Sanyi szerint:

  2017 őszén, pokol volt az életem, már az az egész nyár pocsékul telt, van két gyönyörű kisgyermekem, szép feleségem, jól menő munkahelyem, házam, meg minden, amit más csak irigyelhet. Ennek ellenére nem volt életkedvem, nem tudtam örülni senkinek és semminek. Évek óta antidepresszánsokat szedtem, elmentem kineziológushoz, illetve számtalan dolgot kipróbáltam, de nem jártam sikerrel. Családom életét, viselkedésemmel, borúlátásommal csaknem elviselhetetlenné tettem. Édesanyám javaslatára kerestem fel Enikőt, egy borongós esős nap estéjén. Kedvessége, varázsa, azonnal magával ragadott, kezdeti félelmem, feszültségérzetem, azonnal alább hagyott, azt sem tudtam mit fog velem csinálni. Ott nem kell mást tennünk, mint feküdni és pihenni, és a gyógyulás az valahogyan csak jön, olyan, mint egy varázslat. Azóta csaknem egy év telt el, és teljesen más ember lettem, rendszeresen, havi szinten járok hozzá, tele vagyok energiával, olyan vagyok, mint pár évvel ezelőtt, s a múlt télen, még csak egy kis nátha sem kapott el. Sokat köszönhetek Enikőnek, bátram merem ajánlani bárkinek, akinek lelki, depressziós problémái vannak, mert nekem segített.

  Köszönöm Enikő.

  Üdvözlettel:

  Senkó Sándor

 2. Andrea szerint:

  Az a munka amit te végzel felér egy csodával, én nem hittem benne, anyukám mondta próbáljuk ki. Ma már három éve járunk kisfiammal, és bármi újabb baj jön Te mindig tudsz segíteni, Gergő 7 napja nem fullad,köszönjük. Talán Te sem tudod, hogy az érintésednek milyen gyógyító ereje van.
  Andrea

 3. Krisztián szerint:

  Munkahelyi stressz enyhítése érdekében kerestem fel Enikőt! Már az első kezelések után éreztem a pozitív hatást, sokkal nyugodtabb lettem. Könnyebben tudtam átlépni nehéz helyzeteken, a munkahelyi feszültségeket is hatékonyabban tudom kezelni, az egész lelki állapotom és közérzetem sokkal pozitívabb és kiegyensúlyozottabb lett, amit a kollégáim is észrevettek!
  Köszönet Enikőnek a segítséget, mindenkinek ajánlom, érdemes kipróbálni!

 4. Líva szerint:

  Édesanyám halála után választottam ezt a terápiát, mivel elviselhetetlen kínzó gyötrelmeim voltak. Az utcán spontán sírtam, nem tudtam felülkerekedni a problémámon. Pár kezelés után a gyötrelem erőssége csitult, már nem mindig kell kinyitnom a lelki csapot és tudok összerendezetten gondolkodni édesanyám emlékéről. Egy orvosi beavatkozás után izom vagy idegi bántalom gyötört és pár kezelés után ez is megszűnt
  Mindenki próbálja ki, mert nagyon jó hatással van az ember egyéniségére, erőnlétére.
  Köszönöm Enikő! Csak elismeréssel gondolok Önre! Lívia

 5. Judit szerint:

  2 éve gyermekünknél absens epilepsziát diagnosztizáltak. Sajnos 1,5 év elteltével sem sikerült a gyógyszeres terápiát beállítani. A gyógyszerek hatástalannak bizonyultak. 1,5 év elteltével még mindig ott tartottunk ahol elkezdtük a gyógyszerelést. A gyermek lehangolt, kedvetlen volt. Júniusban egy gyógyszerváltás miatt megint kórházba kellett volna feküdnie. Végső elkeseredésünkben az epilepszia fórumot olvasgatva találtunk rá a craniosacralis terápiára és Enikőre. Az első kezelés után már pozitív változást tapasztaltunk, a gyermek felszabadulttá vált és lényegesen vidámabb volt, a tünetek is ritkulni kezdtek. Így a kórházi befekvésre nem is volt szükség. A nyáron felvettünk 6-7 kezelést amelyek folyamatos javulást eredményeztek az állapotában. Szeptembertől havonta egy kezelésre járunk Enikőhöz. Október végi EEG vizsgálat epilepsziás jelet nem igazolt, bár még előfordulnak tünetek, de sokkal ritkábban és rövidebb ideig tartanak. Állapotában mindenképp lényeges változás következett be amióta Enikőhöz járunk. Enikő kedvessége, szakmai tapasztalata és a pozitív eredmények alapján bízunk abban, hogy a craniosacralis terápia segítségével jó úton haladunk a teljes gyógyulás felé.

 6. K.R. szerint:

  Enikőt egy éve ismertem meg, az interneten keresztül szereztem tudomást az általa végzett craniosacralis terápiáról.

  Kisfiam 6 éves, autizmussal diagnosztizált. Egészségesen született, majd másfél éves korára elvesztette korábbi képességeit -beszéd, figyelés, utánzás-, és hamarosan megkaptuk a diagnózist.

  Számtalan terápián túl vagyunk, akik hasonló cipőben járnak, ismerik ezeket (homeopátia, DAN módszer, diéták , probiotikumok stb.) Valamennyi javulást lehetett is tapasztalni, de az áttörés (beszéd indulás, figyelés, komunikáció) nem történt meg.

  A craniosacrális terápiát homeopátiás orvosunk javasolta.

  Egy éve kezdtük a kezelést, eleinte hetente jártunk pár hónapon át, majd a kétheti találkozásra álltunk át.

  Első alkalommal rettegtem attól, hogy fog kisfiam viselkedni, hiszen azt olvastam, hogy ez egy masszázsterápia, amit nyugalomban ki kellene bírni -gondoltam. Ugyanakkor ez nem így van, nem kell feküdni, lehet mozogni, Enikő megadja a szabadságot a gyerekeknek, és közben is biztosítani tudja a fogásokat. Semmi kényszerítés nem történt.

  Első alkalommal nehezen indult a dolog, állandóan ki akart volna menni a helyiségből, és nehezen engedte magához Enikőt. Aztán ez mindig jobban oldodott. Segített ebben az, hogy bármit megfoghat a kezébe, bármivel játszhat, mozoghat is szabadon. Mi eleinte vittünk egy számítógépet is magunkkal, hogy lekössük figyelmét.

  Ma már befekszik Enikő ölébe, és engedi, hogy azt csináljon vele Enikő, amit csak akar.

  Tüneteket tekintve, amiben nekünk segített eddig a terápia, az az, hogy megszűntek a hisztik, nyugodt kisfiú lett, a fejlesztő foglalkozásokon jól koncentrál. Megjelent nála a szóértés is, igaz, kezdetleges szinten még (vedd fel, add ide). Néhány szó is megjelent (add ide, apa).

  Testében már nem tudják kimutatni a nehézfémeket, amiket eddig gyógyszerrel sem tudtunk semlegesíteni.

  Pontosan nem tudom, hogy milyen arányban segített ebben a terápia és a kiegészítő kezelések, ugyanakkor a terápia megkezdésekor a terápián, diétán, homeopátiás segítségen és huminiqumon kívül nem kapott mást. A megnyugvást, az állandó kiegyensúlyozottságot, a vidámságot viszont úgy érzem, nagymértékben a terápiának köszönhetjük.

  Azt vettük mi szülők magunkon is észre, hogy sokkal nyugodtabbak lettek a napjaink. Aki együtt él ezzel a diagnózissal, az tudja, miről beszélek.

  A terápiát ma is végezzük, és kitartunk mellette, mert látjuk értelmét.

  Enikő nagyon tapasztalt terapeuta, kezelni tudja a felmerülő váratlan helyzeteket, emellett diszkrét és együttérző. Lehet bízni tudásában és hozzáállásában.

  K.R.

 7. Cs. Andrea szerint:

  Kamaszfiam epilepsziában szenved, mely gyógyszer szedése mellett is erős görcsökkel jár, így a tavalyi tanévben e miatt sokszor hiányzott az iskolából. Erre kerestünk megoldást, mely Enikőhöz vezetett. Kb. 1 éve járunk hozzá craniosacralis kezelésre, és már az első pár kezelés után ritkultak és enyhültek a „nagy” rohamok, és így a következő tanévben már nem hiányzott az iskolából. Bár még mindig vannak rohamai, de azok nagyon ritkák és enyhék, előfordul, hogy hetekig nem is jelentkezik. Nem tudunk elég hálásak lenni. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

 8. Temleitnerne S.Maria szerint:

  Kedves Enikő! Erdeklődnek hogy egy 11 eves fiunak heti 2×gyogytorna heti 1÷bowen terapia heti1×otthoni torna ,kinezio tape melle még milyen manualterapiat javasolna.Gerincferdules,bordapup,csavarodas,befele dőlő boka ,ludtalp hypotonia.A csontkovacsolast javasolja?Mi fordìtana vissza legjobban ezt a folyamatot.Koszonom valaszat.T.ne Keszthelyről

  • Fekete Enikő szerint:

   Kedves Mária!
   Kérem, hogy az alábbi e-mail címre küldje el az Ön levelezési címét és nagyon szívesen megválaszolom, amiben tudok segítek!
   fekete.eniko1973 -kukac- gmail.com
   Üdvözlettel:
   Enikő

 9. Kiss Renáta szerint:

  Kedves Enikő!
  Szeretném megkérdezni,hogy a gyermek gyógytorna ára mennyi? Zalaegerszegen mely napokon rendel?
  Válaszát előre is köszönöm!

  • Fekete Enikő szerint:

   Kedves Renáta!
   5000 Ft és minden nap rendelek Zalaegerszegen. A „Kapcsolat” menüpontra kattintva minden pontos információ megtalálható.
   Üdvözlettel:
   Enikő

 10. B-P Viktória szerint:

  4 éves Kisfiunk beszédkésése, craniosynostosisa miatt kerestük fel Enikőt. Már 4 kezelésen vagyunk túl, és ez a terápia még azon a problémán is segített, amire hirtelen nem is gondoltunk. Megszűnt a kisfiunk székrekedése. Sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb lett, mint előtte volt. Hálásak vagyunk Enikőnek! Mindenkinek csak ajánlani tudjuk Őt!