Vendégkönyv

Home  >>  Vendégkönyv

Kérjük mondja el véleményét! Nem csak nekünk fontos, hanem jövőbeli pácienseinknek is.

*** jelenleg a közvetlen visszajelzések kikapcsolva a spam áradat miatt, kérjük levélben mondja el tapasztalatait és kihelyezzük a oldalunkra. ***

37 hozzászólás so far:

 1. Szalay Anna szerint:

  „Három gerincműtét után, erős fájdalmakkal kerültem a „kezei közé”. Fájdalomcsillapítókon, altatókon éltem.

  Rövid időn belül jelentősen enyhültek a panaszaim, a gyógyszereket tulajdonképpen elhagytam a gyógytornának és a craniosacralis kezeléseknek köszönhetően.

  Enikő szakszerű, kedves, türelmes. Lelkiismeretesen, érezhetően az ember- és a szakmaszeretetéből eredően segít nekem a gyógyulásban. Az esetleges holtpontokon a határozottságával és vidám természetével képes átlendíteni. Érzem, hogy számára is fontos a gyógyulásom.

  Nemcsak tudásával, felkészültségével segíti a gyógyulást, hanem a rendkívüli empatikus készségének és személyiségének köszönhetően betegei a foglalkozások alkalmával csupa optimizmussal töltődnek fel. Mintha csak egy varázspálcája lenne, amivel egyet suhintana és már minden rendben is lenne.

  Mindenkinek csak ajánlani tudom.”

  Szalay Anna

 2. Nóra szerint:

  Pánikbetegségem kapcsán kerültem Enikőhöz, miután sorozatos próbálkozásaim a különféle gyógyszerekkel kudarcba fulladtak. Családommal alternatív módszerek után kutattunk az interneten mikor rátaláltunk a craniosacralis terápiára. Végső elkeseredésembe fordultam Enikőhöz és mikor már remélni sem mertem a kiutat a fennálló helyzetből, lassan de biztosan elindult a gyógyulási folyamat. Fontosnak tartom szakképzett emberhez fordulni ha valaki ezt a megoldást választja a gyógyulásra és még fontosabbnak, hogy megbízhasson az ember az illetőben, hiszen itt beavatod a terapeutát a legsötétebb pillanataidba. Minden alkalom után nagyobb reménnyel jöttem ki bízva, hogy van kiút ebből a betegségből is. Enikő nagyon kedves, megértő és bizalmas minden ami egy ilyen helyzetben kell, hogy legyen valaki. Az elején hetente majd két hetente jártam hozzá, most pedig, hogy lassan egy éve lesz az egésznek már elég havonta járnom amit a saját biztonságérzetem miatt csinálok. Szerintem ez már egyénfüggő

  Köszönöm,
  Nóra